EYEBROWS

Semi permanente make-up is de oplossing voor alle brow issues. Maak je wenkbrauwen voller, breder, langer, strakker of donkerder. Vul kale plekjes op of corrigeer asymmetrische wenkbrauwen. Wil je een hogere arch of een bredere aanzet? Alles is mogelijk. We kunnen de wenkbrauwen zelfs liften of de vorm compleet veranderen. De nieuwe wenkbrauwvorm wordt tot op de millimeter uitgemeten en samen bepalen we welke vorm, kleur en intensiteit het best bij het gezicht past. Ideaal voor wie die het lastig vindt om een gelijkmatige wenkbrauw te tekenen of voor wie er iedere ochtend wakker wil worden met perfecte wenkbrauwen.


Combination brows.png

OMBRE POWDER BROWS

Wie denkt aan powderbrows denkt al snel aan de donkere, dunne, harde, en soms zelfs blauwe of rode permanente wenkbrauwen uit de jaren ‘90. De huidige trend is exact het tegenovergestelde. Natuurlijk ogende, full looking brows worden vandaag de dag gecreëerd met de schaduwtechniek. Deze techniek wordt gebruikt om wenkbrauwen voller te maken en volume te geven. Door middel van blenden en shaden wordt een ombre effect gecreëerd waarbij de in aanzet van de wenkbrauw een luchtigere dekking en een lichtere kleur krijgt die donkerder uitloopt richting de arch en de staart. Door diepte en definitie toe te voegen, geeft dit een driedimensionaal effect. Het eindresultaat is een zachte, natuurlijk ogende wenkbrauw zonder harde lijnen. Deze techniek is geschikt voor ieder huidtype en behoeft minder touch-up behandelingen dan de 3D hairstroke techniek.

Ombre Powder brows (incl. epileren en nabehandeling)
390,-

 

PMU Hairstrokes brows.png

3D HAIRSTROKES

Bij deze techniek wordt de wenkbrauw, zo realistisch mogelijk, haar voor haar opgebouwd. Elk haartje wordt individueel en flinterdun, van wortel tot uiteinde in de huid gebracht met een pigmenteermachine. De 3D Hairstroke techniek geeft een wat luchtiger en transparanter effect dan powder brows. Deze techniek is met name geschikt voor mensen die al redelijk goede wenkbrauwen hebben en enkel wat gaten in de wenkbrauwen willen opvullen. Hairstrokes zijn minder geschikt voor de vette en rijpe huid, deze huidtypes stoten het pigment eerder af. Over het algemeen blijven de hairstrokes (afhankelijk van het huidtype) minder lang strak/crisp en zullen sneller uitlopen en vervagen. Wat overblijft zijn poederige, wazige lijnen. In dit geval zijn dus eerder en vaker touch-up behandelingen nodig dan bij de powder ombre techniek.

3D Hairstrokes (incl. epileren en nabehandeling)
450,-

 

PMU Combination Brows.png

COMBINATION BROWS

Hierbij wordt de powder-ombretechniek gecombineerd met de hairstroketechniek. Door middel van blenden en shaden wordt een ombre effect gecreëerd waarbij de in aanzet van de wenkbrauw een luchtigere dekking en een lichtere kleur krijgt die donkerder uitloopt richting de arch en de staart. Door diepte en definitie toe te voegen, geeft dit een driedimensionaal effect. Tot slot worden in de aanzet een aantal hairstrokes geplaatst. Het eindresultaat is een zachte, natuurlijk ogende wenkbrauw zonder harde lijnen.

Combination brows (incl. epileren en nabehandeling)
450,-