TOUCH UP’S

Na verloop van tijd zal het pigment door natuurlijke celvernieuwing, het afweersysteem en UV-licht geleidelijk vervagen. De houdbaarheid is afhankelijk van de toegepaste techniek en kan persoon en per huidtype verschillen. Over het algemeen geldt dat een dikke huid en/of een vet huidtype pigment eerder afstoot en een droge en/of dunne huid pigment langer vast houdt. Om de aangebrachte pmu strak en crisp te houden, is het raadzaam na gemiddeld 1,5 jaar een touch up behandeling te ondergaan. Een touch-up is enkel beschikbaar voor bestaande klanten die hun eerste pmu-behandeling bij The Brow Lab hebben ondergaan en bestaat uit één behandeling. Indien er een extra behandeling nodig is, dient dit binnen 6 - 10 weken te gebeuren en wordt hier €50,- voor in rekening gebracht.


EXTRA NABEHANDELING

Elke PMU-behandeling is altijd inclusief nabehandeling omdat het pigment in 2 lagen wordt opgebouwd. Over het algemeen geeft dit voldoende pigmentdekking. In zeldzame gevallen kan het voorkomen dat een extra nabehandeling nodig is. Bijvoorbeeld wanneer:

  • Er sprake is van een slechte inkapseling van pigment in de huid.

  • De nazorg/hygiëne regels niet voldoende zijn nageleefd of er gekrabd is aan de korstjes.

  • De klant tijdens de eerste nabehandeling toch nog correcties aan wil brengen in bijvoorbeeld de vorm, grootte, kleur of intensiteit.

In deze gevallen is het mogelijk een extra nabehandeling (binnen 2 maanden) in te plannen.


PRIJZEN

Touch up binnen 1 jaar 125,-
Touch up binnen 1,5 jaar 150,-
Touch up binnen 2 jaar 175,-

Extra nabehandeling binnen 2 maanden 50,-