City Spa Bali PMU Eyeliner - Eyeliner.png

EYELINER

Heb je geen vaste hand of wil je ‘s ochtends tijd besparen, kies dan voor een semi permanente eyeliner. Voor een dramatischer effect kun je kiezen voor een dikkere lijn die je eventueel kan uitbreiden met een wing. Voor een natuurlijk effect, kies je voor een subtielere, dunne eyeliner. Bij het bepalen van de vorm en de kleur wordt, naast je persoonlijke wensen, gekeken naar het model en de vorm van je ogen. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste proporties worden gebracht.

Eyeliner bovenooglid of onderooglid (incl. nabehandeling)
200,-

Eyeliner classic bovenooglid + onderooglid (incl. nabehandeling)
300,-

 

City Spa Bali PMU Eyeliner - Shadowliner.png

SHADOWLINER

Een shadowliner is een bredere smudged eyeliner die vanaf de wimperrand omhoog wordt uitgeschaduwd en geeft een zachtere uitdrukking dan een strakke eyeliner. Je kan hierbij kiezen voor een enkele kleur of voor een duo tone waarbij de zwarte eyeliner overvloeit in een andere kleur. Vaak is dit de kleur van de iris maar een andere optie is te kiezen voor een contrasterende kleur zodat de oogkleur nog sterker uitkomt.

Shadowliner (incl. nabehandeling)
250,-

 

City Spa Bali PMU Eyeliner - Infralash.png

INFRALASH

Infralash is een techniek die de wimpers donkerder en voller laat lijken. De wimperrand bestaat uit 3 of 4 rijen wimpers. Infralash is een zachte, poederige eyeliner die in stipjes tussen de wimpers wordt geplaatst. Tijdens de heling zullen deze stipjes iets uitwaaieren in een zachte lijn waardoor de wimperrand voller, dikker en donkerder lijkt. Dit kan op zowel de boven- als de onderwimpers en geeft een expressiever oogopslag.

Infralash (incl. nabehandeling)
200,-